15.8.12

Elektriliinide korralised hooldustööd ...

.... tingisid selle, et nelja tunni vältel ei saanud teha midagi, mis nõudnuks elektrivoolu kaasamist. Niisiis sisustasin aega kääride, paberi, joonlaua, liimi jms seltsis.
Juba mõni aeg tagasi tutvusin metsamoor2 sõbra Aaduga ja ühe kaardi tegin üsna kohe peale tutvumist.


Nüüd siis valmisid veel mõned .


Võrreldes tõeliste kaardimeistrite loominguga peaksin küll silmi peitma, aga paraku ei ole kõigile ühtviisi heldelt andeid jagatud.
Elektrivool on nüüdseks taastunud ja siirdun taas hoidistamiste lainele.

 
**********************************

4 kommentaari:

  1. oh, ma vaatasin alguses, et oled ise elektritöödele suundunud. Aja, ilma elektrita, oled väga hästi sisustanud ja tulemus on ilus.

    VastaKustuta
  2. Kaunid kaardid! Kas pilte otse arvutist blogisse laadida ei saa?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Saab küll, aga probleem on selles, et pilte saab lisada vaid teatud mahu ulatuses. Kui limiit täitub, siis saab mahtu juurde OSTA. Kuna blog on gmaili-põhine, siis on neil ühine failimaht.
      Nüüd ma siis mõtlengi, et kas lisada vaid lingid, või ... lisada pildid ja siis mõne aja pärast nö jätkata uues blogis ning seejärel jällegi uues ja ....
      Või sulgeda blog hoopiski, sest piltideta blog ei paku eriti huvi kellelegi, kuid keerulisemate lahenduste jaoks olen ma liiga saamatu.
      Mõtlen ....

      Kustuta
  3. Kenad kaardid. Oled ilusti oma aega sisustanud.

    Ära nüüd blogi sulgemisega kiirusta. Näiteks minul on pildid Picasa albumis. See on ka googlo toode ja saab otse ühendust blogiga. Kõigi kahe blogi pildid tulevad sealt ja pole veel proobleemi et ruumi ei jätkuks. Kirjuta mulle, ma aitan kui vaja. :)

    VastaKustuta