19.8.12

Perepäev, loomaaed ja väike maiustamine.

Katku allikas - siit saab alguse Pedja jõgi.

Eile oli Simunas, Katku allika pargis perepäev ja pisike laat, kus müügiks vaid käsitöö ning aiasaadused. Lisaks esinejatele kohalikust kihelkonnast, osales meeleolu hea-hoidmisel ka  Marek Sadam oma abilistega.



(Piltide publitseerimiseks M.S.-lt luba küsitud ja saadud.)


Lastele korraldati osavusmänge, huvilised said külastada kirikut ning kirikaeda ja kirikutornist ümbrust vaadelda. Oli ilus, päikeseline, rahulik, sõbralik perepäev, kus oli võimalik kohtuda ´vanade´ tuttavate ja sõpradega. Tänapäeval, kus endised majandikeskused on nö oma aktiivse elukeskkonna kaotanud, kuna majanduslik tegevus on vägagi ´kokku kuivanud´, on ka kokkusaamised harvenenud.
Aitäh Perepäeva korraldajatele ja esinejatele ning kaasalööjatele ! Nüüd peaks võtma sihiks niisuguse ürituse traditsiooniks muutmise !





Perepäeva jätkuks otsustasime külastada loomaaeda. Mõte oli küll juba ammugi küpsenud, et sättida oma külastusaeg õhtusele ajale. Nii me siis kõndisimegi sumedas õhtus ja õdusas poolvaikuses ning nautisime kauneid vaateid ning loomade toimetamisi. Jällegi kvaliteetaeg !




Täna käisin maasikal ja oblikal.
Sageli lisatakse maasikamaiusele piparmündilehekesi, kuid teate.. hapuoblikas on samuti üks üsna maitsev lisand, mis teeb maitse huvitavaks. Minul on mõni taimeke taasviljuvat maasikat ja nn kultuurhapuoblika puhmake.
Veidike kiiret toimetamist ja ... Head maitsmist !



***************************************

1 kommentaar:

  1. Tore perepäev :) Maasikamaius tundub ka mõnus. Oma aia saadused on ikka üle kõige!

    VastaKustuta