16.8.12

Pisike selgitus.

Miks ei ole praegu minu blogis pilte ja on vaid lingid ?

Tegelikult ei ole probleem üldse mitte selles, et ma ei oskaks pilte lisada. Algselt ju olid mu blogis ka pildid ja nende lisamine ei ole raske.

Probleem seisneb hoopis selles, et minu blog on loodud minu google-konto alusel (sama kasutajatunnuse ja parooliga) ning omab ka ühist google-pildialbumit. Google-pildialbumil on aga piiratud maht ja kui see täis saab, on võimalik seda küll suurendada, aga .... vaid mahtu juurde ostes.

Kuna blog ja google-album on ühtses süsteemis, siis nad kasutavad ka ühist piltide laadimise mahtu. Ükskõik, kas lisada pildid google-albumisse või blogisse, nad kulutavad ikka ühtsama mahtu. Kuna mul olid seal pildialbumis hoiul ka kõik eelnevalt foorumis näidatud pildid, siis saigi see album täis.

Nüüd ma siis mõtlen veel natuke, kuidas edasi toimida. Kas jätkata blogis oma tegemiste kajastamist, või piirduda foorumis nn oma teemas kirjutamise ja piltide näitamisega.

***************************

* * * *
Praegu on taas pildid blogis. Kui failimaht taas täis saab, siis mõtlen edasi .........


Ja kuna üks vahepealne postitus läks kaduma, siis lisan siia vähemalt statistilise tõepära huvides  minu pitsikudumise proovi pildi.



* See sallike leidis endale päris kiiresti uue lahke perenaise.


************************************


3 kommentaari:

  1. Elina, minul on olemas Picasas pildialbum. Kuna blogger on sellega seotud, siis pildi lisamiseks tekitab Picassasse ise albumi, asetab pildi sinna ja toob foto lingina kohe nähtavale. Mingit ostmist pole. (võimalik, siis, kui miski vägasuur hulk pilte sinna saab majutatud)

    VastaKustuta
  2. Tere!

    Põnevad tegemised Sul siin blogis.
    Aga piltide blogisse mahutamisel on nipp. Kui teed nad väiksemaks, nii et ühe külje pikkus ei ületaks 800 pikslit, mahub neid blogisse lõputult. Lähemalt võid lugeda mu sõbra postitusest:
    http://pohlavars.blogspot.com/2012/05/ruumipuudus.html

    VastaKustuta