31.10.12

Põlved sooja.

Tuli lumi ja tuli küm.
Aga on üks imeline naine S, kes teeb koerakarvade ja lambavillaga imesid. Minul on olnud suur rõõm seda imet oma sõrmede ja varrastega hellitada. Valmisid kõige lähedasemale põlvekaitsed/soojashoidjad. Nii ülemisse kui ka alumisse otsa on sisse aetud kumminiit, et soojendajad ikka paigal püsiks ja õigele kohale oma raviomadustega mõju avaldaksid. Kootud soonikus 1x1 ja vaid nimetähtede ruut on siledalt parempidine kude. Tähed on peale silmatud.


Ühel pisipildil on näha ka lõngavihi kerasse kerimise abivahend. Kena kingitus minule. Esiotsa ei osanud ma sellisest riistapuust palju arvata, kuid see töötab vägagi hästi, kergelt ja käratult ning on nö ühe liigutusega, vastavalt lõngavihi suurusele, reguleeritav.

 
******************************************

5 kommentaari:

  1. Vajalikud ja mõnusad põlvekaitsed! Millegipärast on blogi tekst hiiglaslikud mõõtmed võtnud, ei mahu ekraanile enam ära.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mina ise näen küll täiesti normaalselt. Ma ei ole küll mingeid seadistusi muutnud. :(

      Kustuta
  2. Huvitavad asjad. Ma ei ole selliseid teinud, ikka kas pika säärega sokid või karupüksid (mida ainult paar paari elu jooksul tehtud), aga noh, mul ei ole ka põlvedega probleeme olnud.
    Lõnga vaadates - kas sul on valgekarvaline koer? Mul on koerakarvaline lõng, aga kuna mul on hall-must koer, siis lõng helehall, aga super mõnus.
    Minul on igasugused suurused normaalsed.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No.. tegelikult.. mul ei ole üldse koera. Lõngategijal on ja tõenäoliselt tema tutvusringkonna peredes on rohkemgi koeri. Selle lõnga sisse on kedratud Samojeedi koera karva (nii on lõngavööl kirjas), aga ma loodan lisaks ka halli lõnga muretseda ja veel mõned vajalikud sooja-andjad kududa - põlvekaitsed/soojendajad ja randmekaitsed/soojendajad ja kes teab, ehk ka klapiga kindad.
      Eesti talves on iga soojaallikas ja soojasäilitaja teretulnud.
      Kohe koledasti kahju on et ise olen allergik :( , aga õnneks teistel pereliikmetel on selles suhtes kõik korras :) .

      Kustuta
  3. Väga vajalikud asjad. Koeralõng on üldse maailma parim lõng, mul kunagi oli puudlikampsun.... mmm, kui hea si see oli

    VastaKustuta