26.1.13

Taas tänulikult ...

Olen saatusele tänulik, et mul on toetav pere- ja lähedaste ring ning toredad kaasteelised. Tavaolukorras ei mõtle me eksistentsiaalsetele probleemidele kuigi tihti ja kui elu me rahulikku ajas kulgemisse mingeid takistusi poetab, oleme pigem ärritunud või nukrad, et see just meiega juhtus. See on ka täiesti loomulik reaktsioon ...

Teades, et suurele kompuuteruuringule (kolm uuringut ühel päeval) pääsen veebruaris, kasutasin oma väheseid jõuvarusid tasapisi-toimetamisele ja jõudumööda käsitöö tegemisele. Ikka tasa ja targu ...

Eile hommikul tõustes ja oma tavalisi toiminguid tehes tõusid aga pisarad silmi, kui tundsin põlves äkitsi tugevat valu ja seejärel tunnet, et põlv justkui lagunes koost - justkui keegi oleks legoklotsidest torni ühe hoolimatu liigutusega purustanud. Haiglasse sõit - EMO - ratastool - röntgen - luumurdu küll ei ole, aga on põlveliigese ja sidemete luksatsioon, distorsioon ja distensioon ... soovitav pöörduda ortopeedi konsultatsioonile - ortopeed otsustas saata MRT uuringule.
Seniks aga on mul kaks abilist asendamas vasakut põlve/jalga.

 
Kõik asjatoimetused sujusid tõepoolest ladusalt vaid tänu sellele, et mu abikaasa võttis need enese kanda. Üksinda ei oleks ma kindlasti hakkama saanud ! Ja ei olegi rohkemat põhjust vaja, et tunda tänulikkust selle eest, et elan just siin ja praegu, saades osa just nende mind ümbritsevate inimeste headusest ning tarkusest !
 
Õnneks on käed veel võimelised liikuma ja valust üle olles nokitsen ikka edasi. Varsti peaks midagi ka valmis saama. 
 
 
******************************


5 kommentaari:

  1. Kallis Elina! Jõudu ja veelkord jõudu sulle!

    VastaKustuta
  2. Kallid Sulle ja jõudu ja et kõik korda saaks. Jah, need kaks abilist on tänuväärselt head, aga ikka oleks ilma parem. Loodan, et kõik läheb hästi ja saab korda.

    VastaKustuta
  3. Kaliis sõber, jõudu sulle... loodan,et kõik saab ruttu korda!

    VastaKustuta
  4. Kallis Elina! Jõudu ja jaksu, pea vastu...
    Kerge öelda....aga ikkagi..
    Hea, et on armsad inimesed kellele toetuda ja tänulik olla, see on suur õnn..
    Loodame siis, et kevad toob sooja ja parema tervise, mitte ainult ei looda, usume ikka...
    Ole tubli!
    Joosu

    VastaKustuta
  5. Armas Elina! Mõtlen sinule ja saadan mõtteis häid soove, kuna muudmoodi aidata ei oska. Sinus on väge ja jaksu rohkem, kui ise arvata oskad :)

    VastaKustuta