12.10.13

Oktoobris peaks voolima.

Seda muidugi sel puhul, kui Isetegija aastaprojektiga sammu pidada.
Esiti mõtlesin, et ühele mu naasklile oleks väga vaja uut käepidet, aga ... polümeersavist ei tea ma eriti rohkemat, kui et sellest voolitakse ja seda "küpsetatakse" ja siis on ta üsna vastupidav. Seega... jääb ära! Hästi tore ja kena oleks naaskli puhul ikkagi puidust käepide, aga no minu oskused on selleski vallas nii algelised, et ... ilmselt tuleb ikkagi kas osta poest korralik käepide või hoopis uus naaskel.
Ja mida ma üldse suudaksin voolida ja mida ikka ka vaja läheb? Ei ahvatle mind praegu polümeer- ega pärissavi (st ei ole vastavaid oskusi ega võimalusi), kivi, plastiliin, puit ega ka soolataigen ....
Ehk siis vooliks natuke söögiks mõeldud taigent?
 
Nii-nii, segasin kokku juustupallitaigna ja voolisin ning küpsetasin :
 
 
Said päris maitsvad!
 
Ja kuna martsipan on juba valmis "taigen", siis voolisin sellest pisut munajad kommid, torkasin need hambatikkude otsa ja glasuurisin ning veeretasin valmis kaunistus"nuudlikestes".
 
 
Need said üsna kiiresti otsa. Ju olid siis ka head.
 
**
Oli see nüüd päriselt ka selline tegevus, mida võiks nimetada voolimiseks? No mine võta kinni, mida võib ja mida ei või voolimiseks nimetada!
 
Sel korral siis sedamoodi ja tegelikult on mul ka üks ilus uudis: mu armas õetütar abiellus ja ma soovin kogu südamest talle ja ta kallile kaasale palju kauneid kooseluaastaid ja pikka ning õnnelikku eluteed!
 

 
 ♫♥♪♫♥♪♪♫♪♫ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♫♥♪♫♥♪♪♫♪♫ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♫♥♪♫♥♪♪♫♪♫ .

 
 

1 kommentaar:

  1. Oled sa alles kaval! Voolida ei mõista, kuid nii maitsvad voolimised said valmis :) Juustupallide peale jookseb suu juba vett!

    VastaKustuta