22.10.13

Päike ja soktoober.

Sombusesse oktoobrikuusse saabus päikesekiir Mallorcalt ja ... ka meie "kohalik" päike puges pilve tagant välja. Täna oligi siis kahekordselt päikeseline päev.
 
 
*********
Soktoober. Juba mitugi aastat on see projekt Isetegijas mind meelitanud ja ma pole suutnud varrastele selga pöörata.
Jällegi juhtus nii, et pidin tõdema - olen nõrk! Lubasin endale, et hoidun sel aastal endale igasuguste kohustuste võtmisest ning pealegi ... no kellele mu sokke siis ikka nii väga vaja peaks olema! Poodides sokke küll ja miski ilukuduja ma ka ei ole. Pool kuud pidasingi vaid vastu, siis sosistas üks hääleke, et päkapikkudel oleks ikkagi sokke vaja .... töövahenditeks ja päkkade soojendajateks ka! No loomulikult meeldis see mõte mulle ja nii ma siis tasapisi nokitsema hakkasingi. Ega´s talvine pööripäev enam nii kaugel olegi ...
 
 
 

Vaid kaks sokki on sarnased ja moodustavad paari. ülejäänud kaheksa on igaüks ise nägu ja tegu. Kui aga anda käsklus "Paariks loe!", siis saaks kenasti viis paari kokku. Kui ilm ja tervis soosivad, siis valmivad ka teistes värvides sokikesed. Tõenäoliselt mõni sokike veel oktoobris, aga õnneks on veel ka novembris aega nokitseda!
 
****************************

2 kommentaari:

  1. Toredad sokikesed! Millal sa küll nii palju kududa jõudsid?
    Tore, et kaardike lõpuks ikka kohale jõudis :) Ainult kuu aega võttiski aega ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kuu aega küll, aga nüüd ongi siin päikest vähem ja see mõnus soojalaine oli vägagi teretulnud!
      Aga sokikesed ju nii tillukesed (, et projektijuht neid üldse sokikesteks ei lugenudki :) ). Igal õhtul natuke aega vardaid klõbistada ja mõtted ikka päkapikkude tegemistel hoida ... siis valmivadki. Neil ju hädasti sokikesi tarvis! :)
      No ja kui Sinu imeilusate kudumitega julgeks võrrelda, siis minu kudumine-heegeldamine ju vaevalt sooniku-jagu tegemist!

      Kustuta