9.1.14

Rumalusest ja natuke veel möödunud aastast.

Rumal on rumal olla küll. Päris tõsiselt! Tunnengi ennast rumalana, kuni lõpuks ehk mu arvuti hingeelu tundjal aega juhtub olema ja Ta mulle appi tuleb. Kogu see minu jaoks häiriv jant sai küll alguse juba enne aastavahetust, kui sisestasin paroolid, et enda blogisse postitust teha. Ja .... ekraanile kuvati teade:
 
 
No ei oska minusugune juhm selle teabega midagi peale hakata ja klõpsasin aknakese ülemises nurgas asuvast ristikesest kinni. Sellele tegevusele järgnevat kuvati blogi nö köögipool. Esiti olin üsna jahmunud, sest olulised "nupud" olid kahvatud ja ma kartsin, et .... aga õnneks need siiski toimisid nagu ennegi.
 
Tutvuks esiti sellega, millega mu lemmikud on vahepealsel ajal tegelenud, kuid "võta näpust" - loendis ei ole ühtegi blogi! .. ???? ... ja on vaid kiri, et loendisse blogi lisamiseks ....., ning veidi kõrgemal hoiatus:
 

 
Ma ei mõista tõesti IT sõnavaraga midagi peale hakata ja ma ei saa ka aru, kuidas või miks ei toetata brauserit !? Oma juhmi mõistusega ma mõtlen, et kui ma olen selles keskkonnas loonud blogi, siis miks seesama keskkond minu blogi nüüd äkitsi toetamast loobub? (Kusjuures too "toetatud brauserite loendi" link ei tööta! :( )
Rumal on ikka tõesti rumal olla!
Uue postituse nupp siiski töötab ja nii ma siin nüüd oma muret kurdangi. Loodetavasti leiab mu arvutiabiline peagi aega sellega tegeleda. :)
 
************
 
Nüüd näitan veel ära ühe toreda leiu: Kilplaste Kambas Kaanimise Kruus. Selliseid toredaid kruuse saab soetada Kilplalast http://kilplased.ee/ . Ja taustal meie eile õitsema hakanud nooruke jõulukaktus.
 
 
Kilplaste kodulehelt kopeeritud:
KASUTUSVIISID:
- Kui kilplased alles targad olid, siis jõid nad kruusist nii, et andsid ühele, teisele ja kolmandale. Kui aga rumalaks hakkasid, siis jõid nii, et pead – kõmmdi kokku!
- Mehed mõtlesid välja, et kui kilplaste kambaga kaanimise kruusist kangemat kraami juua ja otsa saab, siis poodi pole küll vaja minna. Lihtsalt pead kõvasti põmm kokku ja jälle hea olla. Millegipärast löövad tavalised inimesed juues kannusid kokku, ikka PÄID tuleb kokku lüüa!
- Üks naine ostis oma õllesõbrast mehele kilplaste kambaga kaanimise kruusi. Ise arutles: Kui mees joob õlut ja hoiab kahest kruusi sangast kinni, siis kui mina arvan, et nüüd küll aitab, saan kolmandast sangast kruusi talt ära tõmmata!
- Kord tahtis üks naine endale osta kilplaste kambaga kaanimise kruusi. Kilplane aga võttis kruusi valepidi kätte ja hakkas muretsema: “Oi, sellel kruusil pole põhjagi all ja pealt on hoopis kinni” –  Ostja ehmunult: “Ei, ei, seda praaki ma küll ei taha!”
 
*********
 
Lõpetuseks lisan veel ühe väikese meelespidamise.
Kuna mul on suur tänutunne hinges nende inimeste suhtes, kes on aidanud mul Isetegija.net-s köögitoimetuste teemat tegusana hoida, siis eelmise aastaringi parimat retseptijagajat õnnestus aasta alguses üllatada:
 
 
 
*****************
 
Nautigem väikesi toredaid juhtumeid ja jagagem rohkem naeratusi!
 
******************************************

2 kommentaari:

  1. Ei oska palju nõu anda, aga tundub, et see blogikeskkond on uuendusi teinud ja vana Internet Explorer (kasutad ju seda?) neid uuendusi enam hästi ei tunnista. Ehk oleks võimalik blogiga majandamiseks kasutada hoopis Firefoxi? Mõni google-asi tahab ka, et kasutataks just nende Google Chrome. Eks nad on kavalad ja teevad asju nii, et sa oleksid sunnitud soetama ka nende muid tooteid. Noh, nagu igale tolmuimejale on ainult omad tolmukotid jne. Mul omal on häda naisteseltsi kodulehega, seal ei aitaks enam muu, kui päris uue kodulehe tegemine, aga sellist võimalust hetkel pole, siis peangi pooled asjad ise käsitsi (ülikeerulises arvutikeeles :P) ära toimetama, sest tavalised nupud enam tavaliselt ei toimi. Ehk saad omale mõne targema itimehe appi. :)
    Kilplaste kruus on lahe.

    VastaKustuta
  2. Oi, Elina, tean, mida tunned! Aidata kahjuks ei oska.

    VastaKustuta