5.2.14

Jõulud veebruaris.

" ...Seekord on jõulud veebruaris.... .... Otsustasin, et võin ju ka mõnel muul ajal oma armsaid inimesi rõõmustada. ..."
Imeline ja armas mõte!
 
Eile toodi postkasti pakiteade. Ma ei osanud selle peale ei musta, ega valget arvata ega kosta. Ma ei ole midagi tellinud, ega oota sihikindlalt mingit saadetist. Pealegi polnud teate peal vähimatki märki sellest, kes on saatja või kustkohast saadetis teele on pandud.
No ja võite arvata, mida ma täna tegin - muidugi läksin ma sidejaoskonda. Kui mulle pakk ulatati, jõudsin märgata Kuningliku Postiteenistuse kleebist ja saatja nime. Kogu kodutee olin sunnitud oma uudishimust ärevat hinge ja kepslevat südant keelitama rahulikumale tempole.
 
Pakki avades tervitas mind kõigepealt kaunis kaart südamlike soovidega ja ... selle kauni mõttega, millega käesolevat postitust alustasin.
 
 
 
Ja siis... ja siis...
Ma sain imeilusad kindad ja raamatu!
Veebruar on meil tavapäraselt aasta kõige külmem kuu ja seega on kindad väga vajalikud. Ja need on mu rohelise talvejopega superhästi sobivad. Hmm ... huvitav on see, et need kindad on väga täpselt mulle parajad! Me ei ole ju kätelnud - kallis A, kuidas teadsid Sa nii täpses mõõdus kindaid kududa? Ja muidugi need keerulised, kaunid mustrid - lähemalt on neist juttu siin: http://www.alleraa.blogspot.com/2014/01/the-secret-garden-mittens-kindad-salaaed.html
 
 
Aga autoroolis istudes ei tohi neid kindaid kanda, muidu võib kergesti juhtuda, et tähelepanu pöördub tee jälgimiselt hoopis mustri imetlemisele!
 
Aga raamat?
 
 
Paks raamat täis saladusi!


 
Raamatu sisuga ei ole ma veel tutvunud, aga tõotab olla maitsev ja põnev! Ja selle raamatu puhul hindan ma väga-väga-väga ka kaasi ja "avatud lehekülge"!
 
 
 
Ei ole mõtet mängida vagatsejat ja väita, et ma ei ole kingitust saades rõõmus ja õnnelik. Olen küll ja kohe väga õnnelik, et mul on nõnda armas, hea ja ilusate mõtetega sõbranna!
Ja mulle meeldivad jõulud ka veebruaris!
 
*******************************************



 

2 kommentaari:

  1. Alleraa juures sai neid ju juba imetleda ja nii lahe on nende teekonda sinu juurde jälgida! Täitsa järjejutt kohe!

    VastaKustuta
  2. Oi, kui tore, et seekord pakisaatmine ilma viperusteta läks! Rõõmustan minagi, kui kindad parajad on. Kartsin, et on suured. No aga Eestimaa talves saab siis teised kindad alla torgata. Ma pole sel talvel veel lund näinud, ju vist jääbki nägemata.

    VastaKustuta