16.3.14

Hõimlane külastas Hollandit.

Vahel ma mõtlen, et inimestevahelised suhted ja läbikäimised on põnevad ja ei põhine sageli üldse sellel, kui lähedases suguluses kellegagi ollakse. On neid, kes on sugulusastmelt küll lähemad, kuid kellega suhtlemine on juhuslik ja konarlik. Samas on mõni kaugem hõimlane oma hingelaadilt suisa nii kallis, et kohtumisel teineteise embamine on täiesti loomulik suhtlemise osa.
 
Täna oli taas üks kohtumine ja ma ei saa kelkimata jätta, et ... töölähetusel Hollandis viibinud armas hõimlane Sirje tõi kingituseks imeilusa, filigraanselt maalitud puukinga. Loomulikult selle kauni kauge maa rahvuslike motiividega. Ja ega see king pole mingi lihtne suveniir - sel on ikka täiesti praktiline otstarve ka: see on nimelt väikese harja hoidik!
 


 
Ja need väikesed Hollandipäraste majapiltidega ruudukesed on maitsvad ühe-ampsu-šokolaadid ☺.. no just täpselt parajad magusaisu vaigistamiseks!
 
Kõige tähtsam on siiski see, et suheldes hõimupuu selle haru mitme põlvkonna liikmetega tunnen end alati rõõmsalt ja rahulikult!
***
Olen õnnelik, et mul on nii lähemaid kui ka kaugemaid sugulasi ja hõimlasi, keda on alati rõõm kohtudes emmata!
 
****************************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar