6.2.15

Täiesti käsitööta nädal.

Jah, nii just ongi. No kohe mitte midagi käsitöist ei ole näidata, sest mitte midagi ei ole teinudki.
Olen hoopis käinud taastusravis ja jalutamas. Tervislik seisund on küll pisut ehk paremaks saanud, aga ilmselt kulub nüüd siiski veidi aega enne, kui tegutsemistahe tagasi tuleb.
Mõned pildid.
 
Ma olen küll busse liikluses näinud, kuid mitte ise reisijana sõitnud. Sestap oli mulle ka avastuseks, et bussiistmetel on turvavööd ja ka meeldetuletused nende kinnitamiseks. Ohhoo-efekti tekitasid ka pildil nähtavad prahikotid, mida ehk saaks kasutada ka need reisijad, kel äkitsi halb hakkab...
Ega ma ei tea, kas nii ongi nüüd kombeks, või on see konkreetne bussijuht lihtsalt nutikas ja oma bussi puhtusest väga hooliv. Igatahes mulle küll meeldis niisugune ettenägelik lahendus. 
 
 
Ja nüüd veel mõned vaated, mis pilke köitsid:
 
Kenasti sepistatud tugeval alusel üsna kopsakas latern meditsiiniasutuse trepi ja selle ümbruse valgustamiseks.

Kui jalad kõrvaltänavate jääkonarustel koperdamisest väsinud, saab kenasti jalgu puhata ja hinge tõmmata enne, kui raviprotseduurile suunduda.

Ja kui on vaja kirja saata, saab sellegi asja kenasti korda ajada.

Härmatis.

Mänd.

Talvine kollaaž.
 
 
*Ma ei ole niigi teab-mis-oskuslik pildistaja ja telefoniga pildistades ei muutu fotode kvaliteet ka sugugi paremaks.  
ͼ  ͽ 
********************************
  

3 kommentaari:

  1. No see härmatisepilt on ju küll ilmatu uhke! Mina ka ei saa nutikaga korralikke pilte - ainult siis võib midagi enam-vähem tulla, kui kena päikeseline (aga siiski mitte liiga hele) ilm on.

    VastaKustuta
  2. Tore ekskursioon sul siis linnas tehtud ,see bussivärk on kindlasti ka soomest tulnud koos bussiga siin mina ka imestasin kuiesimest korda soome söitsin et vaat kus ime, ja bussi wc oli ka imestamise koht kuna seal olid käte kuivatuspaberid löhnastatud ja niisked oi see oli nii muinasjutuline lausa, ja kilekotid on selle jaoks et bussijuhil on seda kergem ja hygieenilisem prygisse korjata kui teise poolt näritud öunasydamikku lahtiselt , inimesed oskavad köik oma prahi panna prygikotti ja väikesed lapsed ka öpetatakse välja siis suurena ei ole sellised pörsad , aga köik on möeldud hästi läbi ja hea ja puhta ymbruskonnaga elu on köikide eesmärk ,aga mida siin pole talvel need on pingid kus saaks istuda need koristatakse talveks ära .sellest on kahju . Eriti vanad inimesed tunnevad neist puudust

    VastaKustuta
  3. Ilus ilus ilus talvel tulevad pildid eriti ilusad

    VastaKustuta