5.3.15

Kevad, kohv ja kaunid köögitekstiilid.

Jajah, kalendrijärgse kevade alguseni on jäänud veel pisut aega, aga ometi on juba kuulda kevadisi hääli ja näha kevadlilli ninasid mullast välja pistmas ning puid põõsaidki jõudsalt pungi paisutamas. See ootamise aeg on ilus ja tore ning probleemiks on vaid, et ei oska seljariideid valida, kui õueminek plaanis. Ühe jopega on seista paras, aga liikuda palav ja teisega liikuda paras, aga kui juhuslikult vaja seista, siis veidi jahedavõitu. Batsilliplikad ja pisikupoisid on aga kohe jaol, kui veidigi kaitsetumasse seisu juhtud jääma. Aga linnas vähemalt on liikumine juba kergem - lumi taandub ja enam ei pea hirmsasti libastumist või kukkumist kartma.
Täna käisingi sõbrannaga veidi juttu veeretamas ja kohvi joomas. Pätsi kohvikus. Kena, mõnus, viisaka ja sõbraliku teenindusega, pealelõunasel ajal nö väikeseks vestluseks sobivalt õdus koht.
 
Latte.
 
Aga mõned päevad tagasi ....
Kes on jälginud Eha tegemisi, see teab ja on näinud, kui ilusaid asju ta loob (maalid, õmblustööd, kaardid...). Ja küllap mäletab tema albumist/blogist ka neid iludusi:
 
 
 
Kohe, kui ma neid nägin, tundsin kuis süda tegi uperpalle ja ....
... nüüd on nad minu omad ja ma olen väga-väga rõõmus. No nii rõõmus, et ei saa seda rõõmu jagamata jätta! Küll on tore, et on inimesi, kes oskavad ilu luua!
 
*********************


1 kommentaar:

  1. Need lepatriinuga on kohe nagu spetsiaalselt sinule mõeldud .... väga kaunid tõesti .

    VastaKustuta