27.1.16

Argipäev.

Mingeid erilisi sündmusi polegi olnud, mida peaks eriti valjult kajastama.
Käisime eelmise nädala lõpus Tallinnas. Ikka muude asjade pärast ka, aga .. põikasime korraks läbi õetütre juurest, heade sõprade juurest Piritalt ja Pärnamäelt ikka ka. Kalmuaias oli lund suisa mulle üle põlve, aga õnneks polnud kaugele vaja sumbata. Aga ilus on see meie talveaeg ikka küll.




Kuu alguses müüdi Paul Kerese sajanda sünniaastapäeva puhul vermitud münte. Mul õnnestus ka endale napsata ja eile sidejaoskonnast sain ka ilusaid marke:

*********************



************************

Jällegi juhtus, et tuli peale salati tegemise tuhin. Mulle üldiselt meeldib, kui taldrikul on kartulitele, köögiviljale või liha(toote)le lisaks ka salatit. Lisaks meeldib vahel ka lihtsalt niisama ja ainult salatit nosida. Sel korral siis sedamoodi:

**

Ja on ikka hea, kui oma "aiakesest" on natuke salatilisa võtta.


****
Käsitööd esitleda ei ole, aga üks käsitöine pilt ikkagi:


*********
Püüan korralikult jätkata juba eelmisel aastal alustatud tegevust tervise parandamiseks, või pigem olemasoleva seisundi säilitamiseks. Käin ujulas võimlemas ja ujumas.
Täna juhtus aga nii, et tegelesin pärlite püüdmisega. Ujula sügavamas osas olid basseini põhjas sinised pärlid ja ... nii ma siis sukeldusin (tavaliselt ma seda ei tee) ... 12 korda.


***************

Ja veel ... kes mäletab, see mäletab ja vahel ehk ka meenutab .... olnud aegu.



******************************************************************

2 kommentaari:

  1. Sa oledki pärlipüüdjaks hakanud , imeline. Mina ei sukelduks , ma ei suuda. Ehk siis kohe veest välja, aga pead külma vette (basseinivesi on ju enam vähem külm ) panna ma ei suuda .. brr , Mees, abikaasa sul on ikka tõeline hea mees , teab mis sul vaja ja teeb häid kingitusi . ja Talvefotod on nii ilusad et neid naudiks ja naudiks .. Jaa salateid meeldib mul ka teha ...
    aitäh inspiratsiooni eest , mul on praegu hapukapsasalati periood vinigret vist tema nimi .. njammmmm

    VastaKustuta