22.9.18

Tere tulemast sügis ja ... !

 
Veel on ilu ja rohelus.
 
 
 
 
Esiti tahan siiski teada anda, et … just siis, kui mõtted mu peas veidi suitsiidsemaid vorme võtma hakkasid, kuna enesetunne järjest halvenes ja elujõud hakkas nö varjuma suure väsimuse taha, avanes viimaks võimalus (lisaraha eest) dermatoloogi vastuvõtule pääseda.
Sain asjatundja arvamuse ning raviskeemi. Nüüd ometi on hakanud asi paremuse poole liikuma - sügelus väheneb tasapisi ja ehkki enesetunne on endiselt aeg-ajaliste iiveldushoogudega ning jätkuvalt olen ka väsinud, tundub siiski, et sel korral on võidujumalanna meie (nahaarsti ja minu) poolel!
 
********
 
Aga …
Kohe on algamas sügis. Sel korral tundub, et ongi täiesti õige ajastus! Vast oli veel suisa suvine soojus ja jakk tundus päris liigsena, kuid nüüd peab ikka sügisriietega tutvust uuendama ning saangi soovida kõigile oma headele sõpradele ja kaasteelistele:
 
 
Ivo Linna & Rock Hotel – Sügisballaad
*********
Veidi aega tagasi käisid poeg ja minia natuke maailma uudistamas ja muljeid kogumas. On ikka tore, kui omatakse kultuurihuvi. Kindel tõde on see, et kui inimeselt riisutakse kõik materiaalne, siis kuni on alles mälu, ei saa keegi röövida mälestusi!
 
*******
Igal sügisel on mul ikka ka elevus hinges ja südames:
 
Ja, ega ei saa salata, et ikka ise saan ka aina vanemaks. Sel korral jõudis minuni esimesena armsa Maire kaardike, mis oli kui kerge värske õhu puhang ja õhutus tervenemise teele:
 
 
*******
 
Ja üks teema veel. Mingil ajahetkel tekkis sõbraga mõttevahetus teemal, mil määral me pärime oma vanematelt omadusi nii välise väljanägemise, geneetiliste omaduste kui ka sisemuse e iseloomu osas.
Geneetilisuse osas jõudsime üsna sarnasele arusaamisele, et selles osas on just nii nagu on ehk et toimib üsna kindlalt ja vaid iseenese käitumisega saab mingil määral veidi elusaatust muuta.
Iseloomu kohta on tõese teabe saamine kõige tõenäolisem oma lähisugulastelt - onud, tädid ..
Välimust saavad aga hinnata need, kes on tundnud või teadnud Su vanemaid, õdesid, vendi, vanavanemaid, lähisugulasi jne.
Vahel saab ka piltidelt pisut aimu:
 
 
Ja sarnasused õega:
 
 
**********
 
Ja ei sõnagi/piltigi toidust ega käsitööst!
Ehk järgmisel korral!
 
********************************************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar