10.1.21

Esimene dekaad

 Jaanuari algus möödub alati nõnda, et söögipoolise pärast eriti mõtteid ragistama ega vaeva nägema ei pea. Tavaliselt lihtsalt on varutud pisut enam, kui "kõhunaha venimine süüa võimaldab". Seepärast võivad taldrikule sattuvad kooslused ehk pisut kummalisedki tunduda, aga ... pole hullu midagi - vahel võib hoopis juhtuda, et enneolematud koosmaitsed võivad meeldimagi hakata.


Aasta algusega (tegelikult küll juba eelmise aasta lõpus) aktiveeruvad ka kõiksuguste spämmkirjade genereerijad ja lihtsameelsete lõksumeelitajad. Nii pommitati minu meilikastigi petukirjadega, aga ....minus tuleb neil küll pettuda, sest ma olen ikka üks äärmiselt "tuim tükk" ja nt oma rahaasjades "kontrollifriik".


Selle asemel, et mingite tundmatutega jahmerdada, võtan aeg-ajalt ette hoopis mõne väikese jalutuskäigu ja imetlen seda, mida loodus pakub. Sedasi saab ka oma kurbadele muremõtetele "tuulutust" ja üldiselt ka mõtteid korrastada. Seda on parem teha värskes õhus!


Ja vot... teistsugused pildid "tekkivad" päkapikutöökojas ning üks toredake jõudis minuni ka:


No ja kui ikka laiskus naha vahel on ja iga päev magustoitu teha ei viitsi, siis tuleb end praeahju juurde sättida ning paar plaadikooki valmis teha. Jätkub mitmeks päevaks nii piima kui ka kohvi kõrvale.


Mis siis muud, kui .... kohtumiseni taas siinsamas, kui mul jälle miski keelel sügelemas ja väljaütlemist nõudmas!

******************************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar