13.3.15

Kevad ja Uno Bossa.

Nii nagu kevad tuleb igal aastal, kuid ikka erinevana, võib ka üks teatrietendus olla teist-, kolmandat- või veel mitmendatki korda vaadatuna olla ikka uus ja erinev.
 
Täna on kalendri järgi küll veel talv, aga loodus ärkab - lillekestel ninad mullast välja pistetud päikest püüdma, vahtral ja kasel mahlad valla ja õues on vaid neis kohtades veel lumeriismeid, kuhu seda talve jooksul kuhjati.
 
 
Ja teatietendus "Uno Bossa ehk Uno Loobi seitse elu" on tänu suurepärasele lavastaja-kunstnike-liikumisjuhtide jne jne aja- ja olustikutunnetusele just niisugune, et heliseski vastu mu kõigilt hingekeeltelt. Olen ju ka üles kasvanud nö Horoskoobi-ajastul. Ja näitlejad .... muidugi ... kõik klappis oivaliselt ja Uno Loobi rollis Margus Grosnõi oli täiesti võrratu. Juba Tema esimene rolli sissetulek (U.Loobi alustatud laulu nö poolelt salmilt jätkamine) võttis nö "südame puperdama". Vapustav! Ja ei loe, et tead seda oodata ... ikkagi on imeline!
Tundub, et see on etendus, mida võiks veel mitmeidki kordi uuesti vaadata-kuulata....
 

Julgen väita küll, et Rakvere teater on väga hea teater ja näitlejad on meil ka suurepärased!
Muu teatripersonal muidugi ka, sest kui poleks neid nö taustajõude, jääks ikka väga palju vajaka!
Aitäh neile kõigile, kes võimaldavad meile kultuurilisi elamusi!

 
***********************************

3 kommentaari:

  1. Ma ju ütlesin, et kui sellest ehmatusest (teemal - ta jälle suri) üle saab, siis muusikaline ja mänguline osa olid super :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah! Ma oleksin nüüd valmis ... no nii mõned kuud vahele jättes .. seda etendust kolmandatki korda vaatama-kuulama. :)

      Kustuta