8.5.15

Kevadine korilus.

Ega ma täpselt ei teagi, kuhu see käsitöö nokitsemise tahtmine kadus. Võib-olla on süüdi mu üleüldine laiskus, aga natuke süüd on ehk ka Kevadel ja nn kevadväsimusel. Võiks ju kenasti öelda, et see on talvel ära kulutatud energia taastamise aeg ja enda tegevusetust sellega õigustada, aga tegelikult olekski see ju vaid õigustamine ja kellele seda ikka vaja on!
Vahel on lihtsalt vaja lasta mõtted omaette uitama ja lasta ka kätel omatahtsi toimetada. Käisin abikaasa õe aianurka rüüstamas. Hi-hii, ennem olin palunud, et Ta jätaks ühe kaugema aianurga harimata ja nüüd sain oma kevadist korilust teostada. Naat, nõges ja karulauk! Super! Nõgestest saab imehead sametise maitsega ja tõhusalt turgutavat teed - seda oskab mu abikaasa väga hästi valmistada ja ma ise isegi ei ürita enam ... pole ju mõtet head kraami käpardi kätte usaldada! Naat ja karulauk on aga head ja mõnusad nii omaette salatina kui ka muude salatiainetega koos.
 
 
Ja küüslauk on ka ikka hea maitsestaja.
 


Ja nii siis ongi, et kuna mina laisklen, siis ... no igatahes keegi teine teeb tööd ja kasvatab rõdukastis taimekesi. Igatahes teeb ta seda üsna hästi. Minule igatahes see tulemus meeldib ja annab lootuse, et saan veelgi korilust harrastada. Mis sellest, et vaid natuke - abiks ja rõõmuks ikka!
 



******************************************************


1 kommentaar:

  1. nii ilus tulemus ja kui kenad lillekastid , meil küll selliseid pole värvilisi , mina maalin ise roosaks .... heh ja saak juba nii suur ... meil alles nii külm , kas sinu mees tegeleb aiandusega ? Appi kui lahe ...

    VastaKustuta