13.5.15

Vürtsikas moos ja promotooted.

Grillihooaeg juba käes ja viimane aeg moosi keeta!
 
Heh, tegelikult võib grilltooteid tarbida aastaringi ja need, kes nõnda toituvad ning seltskonniti lustivad, ei tea küll midagi hooajast ega selle algusest või lõpust!
Mina ei ole väga suur lõkke- ega grilltoitude austaja, aga vahel ikka juhtub ju, et heade sõpradega ....
No ja otsustasingi, et peaks ühe vürtsika moosi kokku keetma - et oleks kena juustu-, grillitud liha- või vorstikest-e, või koguni šašlõkiampsudele lisandiks!
Seda, kui palju mingit koostisosa moosipotti sai, ei oska ma küll öelda ja ... eks ta üks paras nõiakeedus ka on. Üllatavalt maitsev isegi, ehkki jah - vürtsikust ikka on ka minu maitsemeelele ehk veidi paljugi, aga ega see olegi mõeldud pannkoogile lisandiks. Kui aga soovi on, võib ka koogile või saiale määrida ja nautida. Miks ka mitte!
 

Käekiri on küll viletsavõitu, sest vaheldumisi järgmise komponendi lisamisega potti ei olnud aega kalligraafiale tähelepanu pöörata.
 
*******************
 
Üks kelmikas promotoode ka .....
 
Abikaasa käis oma tööga seoses esitlusmessil ning ühel esitlejal oli lisaks muule "nännile" ka kesvamärjukest pruulitud. Pildil on näha ka see silt, mis ütleb, mis seal pudelis tegelikult on.
Ja muidugi .... minu rõõmuks olid mõned esitlejad enda firma tutvustuseks lasknud ka pastapliiatseid kujundada.
 
 
********************************************************


2 kommentaari:

  1. ma usun et see on väga hea lisand grillitud vorstidele vöi ka kartulisöökide körvale ... kõik nii head hapud magusad asjad koos . moos mis moos

    VastaKustuta
  2. ja nüüd olen ka maitsta saanud ja ennäe tõesti väga huvitava maitsega , mina paneks pannkoogi peale ka, sest ta on tõesti magus ja need tükisesed on nii head seal sees ... njamma aitäh Elina ...ma ei pannud küll kusagile peale sõin niisama mitu lusikat . hoian siis grillvorstikeste jaoks ...

    VastaKustuta