16.6.15

Natuke nostalgilist ja natuke uudset mu köögis.

Ma olin vast nii kolmanda klassi tirts, kui keetsin kokku oma esimese supi. No muidugi oli see lapsele jõukohane ja lihtsaim supp. Tuli vaid kartulid, porgandid ja sibul puhastada ning tükeldada, keeta peaaegu valmis, lisada pelmeenid ning supp lõpuni valmis keeta ja maitsestada. Kes soovis, lisas oma portsjonile söömisel ka hapukoort.
Ja vahel juhtub, et tahakski just neid "vanu häid" maitseid taas tunda.
Tänane pelmeenisupp:
 

Ja tänane teine "etteaste". Ma ei tahtnud tugevat praadi ja seepärast tegin hoopis ühe kerge salati. Minu jaoks oli see uudne, sest pole ma varem kohtunud sellise peasalatiga ja tegelikult ei ole ma ka kunagi krabipulki kartuliga ühte salatisse sokutanud. Tulemus sai aga päris-päris hea!
 


Jätku!
**************************************

 

1 kommentaar:

  1. aitäh uue retseptim eest . meie siin ka vaaritame kuna on külalised

    VastaKustuta