Kes armastab putru?
Mina!
Kõigil meil on mingid ainuomased toidueelistused. Mõned neist kujunevad juba lapsepõlves nö tuumikpere toidulaua mõjul. Paljud teised aga katse-eksituse meetodil hoopis hilisemas eas. Elu jooksul muutuvad ka maitsed ja eelistused. Nii kaua, kui end mäletan, olen putrusid küll alati armastanud. Olgu siis kaerahelbe-, tatra-, kruubi-, mulgi-, riisi-, manna-, herne-, tangu-, kartuli-, hirsi- vms puder, ükskõikseks ei suuda ma jääda!
Tänane puder:
Nojah, peedist ja rohelisest sibulast tunnen ka alati rõõmu ning ... paprika oli täna nö puhtalt maiuspalaks.
*******************
Nii rikkalik hommikusöök , ma pole viitsinud kaunistada putru aga näed vaata kui ilus , peaks ka õppima targemate inimeste käest .. tavaliselt söön putru ilma soola ja suhkruta lihtsalt pisike levitetükike, sest võid meil pole ( st poes on- aga kodus mitte, meist kumbki ei söö võid . Margariin ei ole kasulik, aga ta on vähemalt pehme, kui leiva peale määrid .. aga sa oskad nii kaunistamisekunsti et lausa lust vaadata. Aitäh heade ideede eest
VastaKustuta