15.5.16

Ei saa me läbi Lätita ...

No jällegi - tuleb aga reisikihk peale ja inimene, va nõrk olevus ei jaksa meelitavale mõttele vastu seista. Nii me siis tegimegi väikese rännaku naabrite juurde.
Mida rohkem me siit põhjaranniku lähedalt lõuna poole liikusime, seda soojemaks läks ja seda rohkem näis kõik loodus õitesse mähkuvat.
Riias olid kastanid täisõies.


Lido õuel õitsesid nii kastanid, õunapuud kui ka sirelid.


Üldiselt tundus, et ... vähemalt sellel kevadisel nädalal oli Lido värviks kollane.



Teisel hommikul toimetasime veel veidi omi asju ja Riia kesklinnas vaatasin kella ...


Juba tükk aega sõitnud, tundsime, et võiks natuke ka keha kinnitada. Olime varemgi kaunist paigast "Mazais Ausis" (Google tõlgib - "väikesed kõrvad" ... Hmmmm?) mööda sõitnud ja otsustasime nüüd kaema minna .....
Ja seal oli tõesti, mida vaadata ja mille peale ahhetada ...
Lisan vaid mõned pildid (ehkki seal paigas klõpsisin tegelikult kõvasti üle saja foto).





Ilm oli soe ja varesel oli vasem tiib ... ee, või oli see parem tiib ... ära väsinud ja nõnda ta seal istus pakutüki peal ja toetas selga vastu puu tüve ning puhkas.


Selles puhkekohas olid vaatamisväärsused väga hästi paigutatud - piisavalt aurute vahedega, et nad teineteist nö "sööma ei hakkaks" ja samas piisavalt tihedasti, et mitte ühe huviobjekti juurest teise juurde liikudes ära väsida ja tüdineda. Lisaks vaadatavatele objektidele on seal ka mitmekesised võimalused nii perepuhkuseks, kalapüügiks, sauna- ja grilliõhtute veetmiseks ja ka korraliku lõuna või kohvipausi pidamiseks.
Pildil - söögikoha terrass.


Ja ... ohhoooo ....


Kui nüüd kellelgi huvi tekkis, siis:

*************

Kõhusopid kinnitatud, liikusime taas kodu poole ning korraga tekkis tunne, et keegi püüab midagi "teada anda" .....  pilku tõstes tekkis küsimus ...


Tore ju, kui on nö reisisaatja, eks!

Ja siis taas Eestis. Mulle meeldib vaadata ja avastada ilusaid tähiseid. Nendeks võivad olla nii postkastid, pingid kui ka bussiootepaviljonid. Õnneks on inimestel ka ilusaid, huvitavaid mõtteid ja head fantaasiat.


************************
Nüüd veel mõned toidu- ja koriluse pildid.




***


********************************

Ilusat, toredat, toimekat uut nädalat teile, sõbrad!


***********************************

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar