2.3.18

Talvekaamos või kevadväsimus

Vot ei teagi nüüd, on see nüüd talve- või kevadväsimus või hoopis haiguse lõppfaasi (no ma tõesti loodan, et hakkab lõpuks ka lõppema) väsimus, aga no mitte midagi ei jaksa ja ei tahagi teha.
 
Isegi suvele ja suvistele tegemistele ei jaksa mõelda. Unistaminegi ei õnnestu, sest mõte aina hälbib oma suunalt ja eksleb tundmatus padrikus mitte kusagile välja jõudmata. Niiviisi tekib mingi mulle seni tundmatu irreaalsuse tunne ja isegi kerge iiveldus (mis võib muidugi olla ka haiguse järeleandmatuse ilming). See, pea kaks kuud väldanud, tervisemure on juba tõepoolest psüühika ära väsitanud ja keha ära vaevanud.
 
Käsitöö vastu ei tunne huvi ja käsi ei sirutu isegi mitte heegelnõela järele.
Köögis toimetan ka ainult nii palju, kui hädapärast tarvis on.
Vahel ei jaksagi muud toitu teha, kui rutakalt mõned võileivad vaid ...
 
 
Ja noh, isu tekitamisel (ehkki minul pole probleeme selles osas) on toidu väljanägemine oluline:
 
 
Abikaasa leidis kaubandusest ...
 
 
Ahhaaa! Ja üks väga vahva leid veel. Ilmselt ei ole uudistoodang, aga minule väga hästi maitsev:
 
 
*************************
 

 
***************************************************************

1 kommentaar:

  1. Oh sind küll, alati oskad isu tekitada. Mitte et ma ei teeks selliseid hörgutavaid võileibu, aga see, et nad nii ruttu taldrikult suhu vupsavad, et ei jõua kaamerat väljagi võtta , siis kui söödud siis mõtlen et appi miks ma ei pildistanud ... krt küll . Aga lõhekrõpsud- mina siin soomes pole küll näinud . Võibolla on aga ma ju ise poes ei käi aga pole küll kuulnud teistelt ka ... eestlastel on nii vägev fantaasia , soomlased ei tulekski selle peale et sellist asja teha ... nemad söövad paljast lohet kõhu täis ja ei krõmpsuta midagi õlle ka , fantaasiavaene rahvas .. ausöna ... marinaadid on siin aga täielikult väljaspool arvestust kuna panevad nii palju äädikat ja säilitusaineid et mine lolliks .. küsimus veel sulle kas need lõhekrõpsud on kuivatatud kalanahast? või lihtsalt õhukesed lõheviilud kuivatatud ?

    VastaKustuta