3.12.14

Aastaprojekt - detsember.

 
Detsembrikuu märksõnad:

diivan kauniks
daamidele mõeldud
draakoni-karva roheline
disainilik lähenemine
detsembrisse sobiv
 
Aasta viimase kuu märksõnad olid sedavõrd otsesed, et juba lugemise käigus kujunes selge tegevusplaan silme ette ja … ma ei saanud kohe kuidagi rahu, ning otsisin kibekähku materjalid ja töövahendid välja …
Detsember on jõulukuu ja päkapiku ootamise kuu ja võib-olla ka diivaninurka pugemise ja pisikese näputöö nokitsemise kuu.
Aga diivaninurgas mugavuse ja kauniduse loojaks võiks ju ka kena padjake olla, eks!
Hmm … minu diivanikate on kreemikashall ja nö särtsu võiks ju anda ühe draakoni-karva rohelise padjaga küll.
Disainilik lähenemine kujunes minu puhul selliseks, et “üks minimalistlik pits pole kunagi liiast” ja kuna padi ise on draakoni-karva roheline, siis pitsilõngaks passis punane väga hästi. Pealegi tundub mulle, et rohelise ja punase värvi kooslus sobib kohe väga hästi detsembrisse!
Nojah, aga see “daamidele mõeldud” … olen ma daam? Arvatavasti mitte, aga kui mõni daam mulle külla juhtub tulema ja selja toetuseks patja vajab, võin seda tavaoludes diivanit kaunistavat, draakoni-karva rohelist, spetsiaalselt disainiliku lähenemisega kujundatud ja detsembrimõnulemisse sobiva pehme sõbrakese ju uhkelt daamidele mõelduks kuulutada!
Sisemine padi: 100% puuvillane
Ümbris: 100% puuvillfrotee
Pits: !00% akrüül (Red Heart Lisa)
 
 
 
Toredat jõulukuud ja mõnusaid toimetamisi!
 
**********************
 


2 kommentaari:

  1. Oled Sina ikka kiire! Ma ise lugesin neid teemasid ja mõtlesin, et, pagan küll, tegin oma detsembri ju novembriks juba ära. Aga noh, eks siis tuleb teine padi veel. mul seda rohelist nupsulõnga jäi järgi ka. :)

    VastaKustuta
  2. Elina , sina oled üks nutikas ja tragi naine ja kalli kalli sulle ja ilusat detsembrikuud

    VastaKustuta