28.10.15

Vahel naeratab õnn ..

 
Tegutseb üks vahva firma "Oma Põrsas".
Oleme Rakveres asuvast poest ikka aeg-ajalt käinud liha ja lihatooteid ostmas. Põhjuseid selleks on mitu: esmalt see, et tooted ja tootjad on kohalikud, teiseks see, et klienditeenindus on selles poes 5+ ning loomulikult ka see, et on kodulähedane ning hinnad on sõbralikud.
Ja kui FB-s ilmus kuulutus.....
... siis ei kõhelnud ega kahelnud ma hetkeksi oma südamelt ära öelda, mida ma asjast arvan...
Mina kirjutasin:
Tõesti, kõik tooted on head - oleneb ju sellest, mis roog menüüsse võetud on. Nõnda ei saagi öelda, et hakkliha on parem, kui seljafilee või triibuliha on parem, kui pirukalihaks valitav tükk ... Oma Põrsas on lihtsalt tootmise/turustuse "lati" nõnda hääle kõrgusele seadnud, et kes kord ostnud teie poest, tuleb ikka ja jälle tagasi. Rõõmsat sünnipäeva ja et neid tuleks ikka veel ja veel!
 
Ja siis äkitsi ühel päeval laekus mulle sõpradelt õnnitlusi võidu puhul. Ma ei olnud ise märganud silma peal hoida, aga kui siis suunamise peale "Oma Põrsa" lehele loosipostituse juurde jõudsin, veendusin, et ....
... 20. oktoobri loosimises naeratas õnn .....
Ohhooo!
 
 
Eile hambaarsti toolis istudes vaagisin mõtteis, millist liha peaks valima. Tänapäeval on ju hambaravi niisuguseks tehtud, et on tarvis vaid mitte unustada suud lahti hoida. Mõtted võib vabalt uitama lasta.
Ja minu valik sai selline, et peret ja sõpru ootavad ilmselt mõned ahjupraed, pirukad, hää puljongiga supp ja ehk veel midagi.
 
Niisiis ... vahel juhtub, et õnn naeratabki!
 

**************************************
 


2 kommentaari:

  1. No kahju, et nii kaugel. Tuleks ka su õnnest osa saama.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tule ikka! Kui kohale jõuad, olen täitsa lähedal!

      Kustuta