15.11.14

14. novembril Pärnus - Apelsin ja fotonäitus.

Kes mäletab ansamblit "Apelsin" 10 aastat tagasi .... 20 aastat tagasi .... 30 aastat tagasi .... 40 aastat tagasi?
Ja kui ma vastan ausalt, siis ikka jah, ka 40 aastat tagasi. See oli just see aeg, kui käisin Õpilasmalevas ja astusin tehnikumi esimest eriala omandama .... Oh, oli ilus aeg!
Aga kuidas on see võimalik? Ma pole ju nii vanagi - eks-ju! Samas on mul kõik laulusõnad kenasti peas ja meeles - käisin just ja kontrollisin.
. Kummaline lugu küll!
 

Aeg ei peatu.
11. mail 2014 sai Apelsin 40-aastaseks.
Ansamblil on jooksmas juubeliaasta.


Neljast asutajaliikmest on tänaseks laval Tõnu Aare ja Ants Nuut, kuid aegade jooksul on ansamblist läbi käinud suur hulk tuntud eesti lauljaid ja muusikuid. Suurimad tänud neile!

 
Möödunud viisaastak oli ansamblile tegude-, kuid kahjuks ka kaotusterohke. Meie keskelt lahkusid trummimehed Aleksander Vilipere ja Ivo Varts ning sel suvel ka laulja-multiinstrumentalist Jaan Arder.
 
11.-16. novembril on plaanis juubelikontserditega “Apelsin 40” teha kummardus aastate jooksul Apelsini olulise panuse andnud Mati Nuudele, Gunnar Kriikile ning endiselt vormis olevale Ivo Linnale.

Kontsertidele oleme kutsunud külaliste ja lisajõududena Koit Toome, Ülari Kirsipuu ning Gaute Kivistiku (Rohke Debelakk).

Apelsin jätkab samas vaimus, allahindlusi tegemata!
 
Lugupidamisega,
Apelsin
 
Loomulikult ei saa keegi kedagi täielikult asendada ja tõesti - aeg ei peatu, on siiski väga meeldiv, et see ansambel on ikka kestma jäänud ja .... Apelsin on ikka Apelsin!

***************
Ja lisaks kontserdile oli Pärnu Kontserdimaja I korruse galeriis veel üks imetore näitus - Pärnu Fotoklubi aasta ülevaatenäitus. Ja see oli tõesti vaatamist väärt! Küll oli hea, et olime rohkema aega varunud ja saime rahulikult patseerida ning imetleda ja mõtiskleda.
Ja veel ka teisel korrusel oli huvitav fotonäitus ning seal oli võimalik omi mõtteid piltide juurde lisatud selgitustega sünkrooni seada ja pisut edasigi mõelda!
 
******************************** 

2 kommentaari:

  1. mina käisin just 40 aastat tagasi Estonia kontserdisaalis koos abikaasaga Apelsini kontserdil ja see oli niikui eile meeles kuidas suur Nuude lavale astus ja oma aariat laulis ja siis veel Demis Russost parodeeris ... nalja sai palju ... IvoLinna oli noor ja ilus ja Aare , see õige magusa naeratusega Tõnu Aare ... oeh ... oli väga ilus mees ...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eh, noorus - ilus aeg! Seda nostalgiat mõistavad vaid need, kes ise tollel ajal elanud ...

      Kustuta